"Герой ДНР" захотів виступити на українському Євробаченні-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Герой ДНР" захотів виступити на українському Євробаченні-2017

"Герой ДНР" захотів виступити на українському Євробаченні-2017

Російський співак  Йосип Кобзон, який отримав медаль від президента РФ Володимира Путіна після виступів перед бойовиками ДНР, заявив, що міг би представляти Росію на наступному конкурсі Євробачення в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
«Я б не злякався, я б поїхав, звичайно, якби санкції з мене зняли», - сказав він, зазначивши, що виконав би на конкурсі пісню українською мовою, оскільки Україна - його батьківщина.
Співак додав, що його приїзду в Україну злякалися б президент Петро Порошенко і його наближені.
Крім того, депутат Держдуми від Комуністичної партії РФ Валерій Рашкін також запропонував відправити на Євробачення-2017 Кобзона, позаяк, на його думку, співак зможе передати на конкурсі російський національний дух. Він додав, що якщо Україна заборонить в'їзд Кобзону, Євробачення потрібно буде бойкотувати.
Нагадаємо, Кобзон після його численних поїздок на окупований Донбас і виступів перед бойовиками ДНР був включений до списку діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України.
Раніше Йосип Кобзон виступив в Республіці Білорусь із заявою про те, що українці звихнулися і розповів, що пишається тим, що отримав "почесне" звання героя так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?