Герус відреагував на своє звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Герус відреагував на своє звільнення

Герус відреагував на своє звільнення
Джерело:  online.ua

Колишній представник президента у Кабінеті міністрів Андрій Герус відреагував на своє усунення з посади. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку у Facebook.

За словами експосадовця, він не був присутній на жодному засіданні уряду з кінця серпня. Тобто, майже не виконував обов'язки понад два місяці.

"Думаю, ніколи в історії України народний депутат-голова комітету не виконував таких функцій представника, бо це нереально. Тому всякі сенсаційно-конспірологічні версії, зокрема пов’язані інцидентом із (поки що)двічі судимим безробітним громадянином О.Ля., це дійсно весело:)", - пояснив Герус.

Нагадаємо, нещодавно експредставник Володимира Зеленського побився з політиком Олегом Ляшком у приміщенні аеропорту "Бориспіль". Останній звинуватив його у відновлені імпорту російської електроенергії, а Герус нагадав про зв'язок "радикала" з Рінатом Ахметовим, який контролює енергетичний ринок.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський 11 листопада підписав указ про звільнення Андрія Геруса зі згаданої посади. Наступним указом він призначив нового представника в українському уряді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?