Геть: США висунули Росії жорстку вимогу
Категорія
Україна
Дата публікації

Геть: США висунули Росії жорстку вимогу

Геть: США висунули Росії жорстку вимогу

Для досягнення миру в Україні Росія перш за все повинна вивести з території суверенної держави свої війська та найманців. З такою заявою виступив спецпредставник США Курт Волкер в інтерв'ю "Радіо Свобода", повідомляє ONLINE.UA.

За його словами, окупація окремих районів Донецької та Луганської областей не відповідає справжнім інтересам Росії. Проте саме Кремль - головне джерело безкінечного конфлікту, що почався навесні 2014 року.

Наголошується, що російська сторона відповідальна за військове, розвідувальне та економічне керівництво ОРДЛО.

"Тому це аж ніяк не "внутрішній конфлікт через сепаратизм". Це Росія, яка все це робить. І, думаю, правильне сприйняття і розуміння цього широкою громадськістю є надзвичайно важливим - якщо ми насправді налаштовані вирішити проблему так, як це має бути зроблено", - пояснив Волкер.

Нагадаємо, що російський агресор на Донбасі останнім часом регулярно влаштовує обстріли та де-факто не звертає уваги на домовленості про припинення вогню.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський посол в Україні Вільям Тейлор зауважив, що війна залежить від однієї людини - російського президента Володимира Путіна. В його силах завершити агресію та припинити загибель людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?