Гидко і вульгарно: Савченко знайшла незвичне пояснення поразки на виборах
Категорія
Політика
Дата публікації

Гидко і вульгарно: Савченко знайшла незвичне пояснення поразки на виборах

Гидко і вульгарно: Савченко знайшла незвичне пояснення поразки на виборах
Джерело:  YouTube

Народна депутатка Надія Савченко заявила, що отримала лише 8 голосів на парламентських виборах через брудні технології інших політиків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Наш".

За словами посадовиці, на 51-му окрузі, де вона балотувалася, спеціалісти вирішили використати нібито найбільш брудні та низинні методи.

"Технології, які були використані – це були технології з ряду: спочатку шар залякування, потім шар нібито порятунку від залякування, потім шар дешевого алкоголю, їжі, дешевого сексу. І закінчувалося усе тим, що ще й була проплата (за голоси - ONLINE.UA)", - пояснила Савченко.

Вона додала, що відчула гидкість та вульгарність під час спостереження за виборчим процесом у заявлених умовах.

Як повідомляв ONLINE.UA, Надія Савченко стала першим депутатом в антирейтингу за отриманими голосами. Загалом на згаданому окрузі на Донеччині були зареєстровані понад дві тисяч українців-виборців, проте реально підтримали її лише 8 з них. Перемогу отримав самовисуванець Олександр Ковальов. На його користь проголосували 220 жителів селища Зайцево та його околиць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?