Гладковський вийде з СІЗО під заставу - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Гладковський вийде з СІЗО під заставу - подробиці

Гладковський вийде з СІЗО під заставу - подробиці

Ексзаступник секретаря РНБО Олег Гладковський найближчим часом вийде з СІЗО, де знаходиться під арештом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За словами Руслана Волинця - адвоката затриманого підозрюваного, сума застави складала 10,6 мільйона гривень. Внесли її представники родини Гладковського.

Юрист проінформував, що наразі триває процес оформлення документів. Арештований може отримати волю вже у понеділок, 21 жовтня.

Захист підозрюваного чекають на повний текст ухвали Вищого антикорупційного суду стосовно арешту. Вони готуватимуть апеляцію після вивчення документа.

Нагадаємо, Олега Гладковського затримали у четвер, 17 жовтня. Експосадовець знаходився у приміщенні ресторану неподалік від Бориспільської праці. Незадовго до "зустрічі" з правоохоронцями він намагався залишити територію України і прикордонники не дозволили.

Як повідомляв ONILNE.UA, у суботу, 19 жовтня, суд постановив заарештувати Гладковського на два місяці із правом внесення залога. Загалом колишнього заступника секретаря РНБО підозрюють у зловживанні посадою для отримання неправомірної фінансової вигоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?