Глава АМКУ Піщанська звільняється. На її місце призначать одного з очільників ОВА
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава АМКУ Піщанська звільняється. На її місце призначать одного з очільників ОВА

Глава АМКУ Піщанська звільняється. На її місце призначать одного з очільників ОВА
Джерело:  online.ua

Очільниця Антимонопольного комітету України Ольга Піщанська подала до Верховної Ради заяву на звільнення.

Джерело: Руслан Стефанчук

Піщанська звільняється з посади голови АМКУ

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук опублікував фото заяви Піщанської. Він додав, що її буде розглянуто на найближчому пленарному засіданні.

У ЗМІ пишуть, що Піщанській пропонують очолити Фонд держмайна України замість Рустема Умєрова, який стане міністром оборони України.

Замість Піщанської Антимонопольний комітет може очолити очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Про це заявив Давид Арахамія.

Водночас він написав, що посада голови ФДМУ поки залишається без призначення.

Нардеп Ярослав Железняк повідомив, що Піщанська відмовилась від посади голови Фонду держмайна України, розглядають іншого кандидата.

Українська правда з посиланням на джерело в уряді пише, що Кабмін 5 вересня має погодити звільнення глави Донецької ОВА Павла Кириленка.

Також планують призначити нового начальника Полтавської ОВА. Ним стане заступник керівника Агентства з розшуку та менеджменту активів Філіп Пронін.

Кадрові зміни в уряді

Нагадаємо, що 4 вересня міністр оборони України Олексій Резніков подав до Верховної Ради заяву про відставку на фоні низки скандалів з закупівлями Мінобророни.

Напередодні президент України Зеленський анонсував зміну міністра.

Замість Рєзнікова міністром стане Рустем Умєров — голова Фонду держмайна України. Він також вже подав заву на звільнення.

Читайте також:

  • Резніков подав до Ради заяву про відставку

  • Хто може стати новим главою Міноборони — Зеленський вперше назвав прізвище

  • У Раді вже назвали ім'я нового міністра оборони після відставки Резнікова

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?