Глава британського МЗС порівняв Путіна з чоловіком, який б'є дружину
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава британського МЗС порівняв Путіна з чоловіком, який б'є дружину

Глава британського МЗС порівняв Путіна з чоловіком, який б'є дружину
Джерело:  BBC

Глава МЗС Великобританії Філіп Хеммонд, після заяви Росії про виведення військ з Сирії порівняв Володимира Путіна з чоловіком, який перестав бити свою дружину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
"Хтось вторгається в іншу країну, починає бомбити цивільне населення, руйнує лікарні і школи. Якщо, а це як і раніше під питанням, вони вирішують через п'ять місяців, що зробили достатньо, давайте не будемо їх занадто хвалити. Це трохи схоже на: "він що, перестав бити свою дружину?", - заявив британський міністр під час виступу в Палаті громад в Лондоні.
Крім того, Хеммонд в черговий раз засудив втручання російської влади в сирійський конфлікт.
"Ми неодноразово висловлювали протест проти самого факту їх [російських військ] присутності. Звичайно, ми не повинні віддавати їм належне лише за те, що вони припинили свої незаконні дії", - зазначив він.
Нагадаємо, перша група російських літаків вилетіла з сирійської авіабази Хмеймімм в пункти постійної дислокації на території РФ 16 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?