Глава Генштабу розповів, чого досі не вистачає ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава Генштабу розповів, чого досі не вистачає ЗСУ

Глава Генштабу розповів, чого досі не вистачає ЗСУ
Джерело:  5 канал

Начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко заявив, що найбільше українській армії не вистачає систем контрбатарейної боротьби, систем радіоелектронної боротьби, систем для боротьби з танками і приладів нічного бачення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".
"Дуже важливим є питання матеріальної допомоги. Це і озброєння, і військова техніка. Особливо це стосується систем протиповітряної оборони - це одне з болючих питань для Збройних сил і для захисту нашої держави. Питання відновлення і потім розвитку військово-морського флоту. І для сухопутних військ, це і системи контрбатарейної боротьби, системи радіоелектронної боротьби, системи для боротьби з танками, прилади нічного бачення", - сказав Муженко.
"Сьогодні штатна потреба настільки велика, що ми такої допомоги потребуємо, причому і з боку країн-членів НАТО, і в тому числі від нашого промислово-оборонного комплексу", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко, виступаючи з нагоди Дня захисника, заявив, що Україна значно збільшить розробки в сфері космічної розвідки і ракетного озброєння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?