Глава Генштабу зробив гучну заяву щодо загибелі бійців АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава Генштабу зробив гучну заяву щодо загибелі бійців АТО

Глава Генштабу зробив гучну заяву щодо загибелі бійців АТО
Джерело:  online.ua

Глава Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко заявив, що реакція у відповідь на загибель українських військових в зоні АТО буде адекватною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Болить душа за кожне життя наших воїнів, віддане за Україну. Реакція буде адекватною!", - написав керівник ГШ.
Нагадаємо, що за минулу добу в результаті бойових дій 7 українських військових загинули, 14 отримали поранення. Так, в населеному пункті Кримське (Луганська область) - 2 загиблих, Зайцеве - 4 загиблих і ще один у Водяному Донецької області. Троє бійців отримали поранення в Кримському, два - в Зайцевому, 1 військовий поранений в Майорську, 6 - в Опитному, 1 боєць - в Гнутовому і ще один - в Водяному.
Раніше також повідомлялося, що 15 липня в Мар'їнці на прохання місцевих жителів група українських військовослужбовців відправилася на патрулювання з метою виявлення вибухонебезпечних предметів на дорозі, де ходять цивільні. Під час патрулювання бійці потрапили в засідку, в результаті чого 1 військовослужбовець потрапив у полон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?