Глава Генштабу зробив резонансну заяву про генералів в армії
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава Генштабу зробив резонансну заяву про генералів в армії

Глава Генштабу зробив резонансну заяву про генералів в армії
Джерело:  online.ua

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України Віктор Муженко заявив про те, що генеральське звання тепер будуть отримувати тільки бойові офіцери, при цьому за три останні роки генеральське звання присвоєно 27 офіцерам ЗСУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Муженка.
«Відсоток генералів у ЗСУ відповідає вимогам НАТО. Тепер звання «генерал» отримують тільки бойові офіцери», - написав Муженко.
Він також навів інфографіку, яка показує, скільки в ЗСУ присуджувалося генеральських звань: в 2014 році - 7, у 2015 році - 11, у 2016 році - 9.

Читайте також: Глава Генштаб у розповів, чого досі не вистачає ЗСУ




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Муженко заявляв, що в Міністерстві оборони України створюють механізм надання права командирам частин високомобільних десантних військ та сил спеціальних операцій ЗСУ безпосередньо укладати контракт з кандидатами на службу в конкретних підрозділах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?