Глава ГПУ Рябошапка звільнив прокурорів чотирьох областей
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава ГПУ Рябошапка звільнив прокурорів чотирьох областей

Глава ГПУ Рябошапка звільнив прокурорів чотирьох областей
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав накази про звільнення з посад прокурорів чотирьох областей, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

"3 вересня 2019 року, керуючись законом України "Про прокуратуру", генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав накази про звільнення з посад прокурорів Вінницької, Житомирської, Одеської та Черкаської областей", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, в Генпрокуратурі нагадали, що на зустрічі з представниками громадськості Черкащини під час робочої поїздки президента Володимира Зеленського до регіону, деякі учасники розмови скаржилися на роботу прокурора області. Зеленський в свою чергу, наголошував на неналежній роботі органів прокуратури регіону, зокрема в питаннях протидії нелегальному видобутку бурштину.

Як повідомляє ONLINE.UA, Рябошапка раніше заявив, що Конституційний суд може скасувати люстраційний закон ще до того, як оновлена Верховна Рада зможе  проголосувати за його розширення. Президентська команда була зацікавлена у розширенні дії законодавства на посадовців часів Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?