Глава ГПУ Рябошапка звільнив скандального прокурора
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава ГПУ Рябошапка звільнив скандального прокурора

Глава ГПУ Рябошапка звільнив скандального прокурора

Очільник ГПУ Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення з органів прокуратури скандального прокурора Костянтина Кулика. Про це повідомляють джерела "Української правди", передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що наказ про звільнення Кулика генпрокурор підписав 22 листопада.

За словами екснардепа Лещенка, за збереження Кулика в ГПУ боровся до останнього олігарх Ігор Коломойський, якому Кулик надав безліч послуг.

Варто зазначити, що український прокурор Костянтин Кулик прогуляв іспит на знання законодавства для роботи в Офісі генерального прокурора. 15 листопада Рябошапка повідомив, що з 1 січня "відомий на весь світ" прокурор Кулик не працюватиме у ГПУ через те, що не пройшов переатестацію.

"На початку листопада стало відомо, що Кулик незаконно побудував додатковий поверх на кількасот квадратних метрів в елітному житловому комплексі Diplomat Hall у Києві. Будівництво відбувалося під під час розслідування його незаконного збагачення. 2 грудня комісія КМДА має вирішити питання щодо надбудови Кулика у Diplomat Hall", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно з ГПУ був звільнений Сергій Горбатюк.  Він жорстко розкритикував цей вчинок генпрокурора. Пізніше стало відомо, що ображений експосадовець звернувся до Рябошапки із серйозними звинуваченнями, які торкаються його оцінки злочинів втікача Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?