Глава греко-католиків звернувся до Кабміну з несподіваним проханням
Категорія
Економіка
Дата публікації

Глава греко-католиків звернувся до Кабміну з несподіваним проханням

Глава греко-католиків звернувся до Кабміну з несподіваним проханням
Джерело:  ugcc.ua

Предстоятель Української греко-католицької церкви Святослав (Шевчук) запропонував Кабінету міністрів скасувати знижки на газ для церков.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт УГКЦ.
"Якщо сьогоднішня ціна для населення є справедливою і обгрунтованою, то ми перші будемо звертатися до Уряду з проханням таку ж ціну встановити і для релігійних організацій. Церква повинна нести тягар, який несе її народ", - заявив церковний лідер.
При цьому глава УГКЦ нагадав, що в останні роки церква звернулася до урядових структур щодо тарифів і "просила про встановлення ціни не як для комерційних структур, підприємств (як зазвичай було), а як для населення".
Як повідомляв ONLINE.UA, з 1 травня Кабмін встановив ціну на газ для населення в розмірі 6,879 гривні за кубометр, а для релігійних організацій - 3,913 гривні за кубометр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?