Глава МВС Монастирський записав звернення до українців на тлі залякувань з боку РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава МВС Монастирський записав звернення до українців на тлі залякувань з боку РФ

Глава МВС Монастирський записав звернення до українців на тлі залякувань з боку РФ
Джерело:  online.ua

14 лютого очільник Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський записав заспокійливе відеозвернення до українських громадян, а також офіційно попередив, що при спробі захоплення адміністративних будівель будь-якого умовного "Гіркіна" розстріляють без вагань.

Джерело: Фейсбук-сторінка Дениса Монастирського

У МВС пригрозили розстріляти будь-якого умовного "Гіркіна"

Глава МВС звернув увагу українців на те, що наразі 300 тисяч поліцейських, нацгвардійців, прикордонників та рятувальників щодня несуть свою службу на захисті внутрішньої безпеки нашої країни.

Незважаючи на будь-які заяви про можливі агресивні дії з боку Російської Федерації, ніхто не панікує і не боїться… Якщо якийсь "гіркін" спробує захопити адмінбудівлі, він буде розстріляний нашим спецназом без попередження та жодних вагань.Чим кожен з вас може зараз допомогти? По-перше, зберігайте спокій. Не панікуйте. Зараз не 2014 рік. Україна стала сильнішою та організованішою, - наголосив Денис Монастирський.

На переконання глави МВС, кожен на своєму місці повинен виконувати свою щоденну роботу, аби функціонували школи, лікарні, дитячі садки, підприємства.

Міністр публічно пообіцяв, що його команда зробить все можливе, щоб не допустити жодних сепаратистських проявів на кшталт тих, що були навесні 2014 року в Харкові, Луганську, Донецьку чи повторення Слов’янська

Шановні громадяни, Україна – сильна та єдина! Все буде добре! Слава Україні!, - підсумував Денис Монастирський.

Що відомо про можливий напад РФ на Україну

Нещодавно американські журналісти із посиланням на своїх інсайдерів у ЦРУ почали поширювати інформацію про те, що новий напад Росії на Україну, який, імовірно, може статися уже 16 лютого.

Після цього очільник Міністерства оборони України Олексій Резніков та головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звернулися до українського народу й пообіцяли, що ЗСУ дадуть відсіч РФ у разі спроби вторгнення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?