Глава МВС Туреччини прокоментував причини потужного вибуху
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава МВС Туреччини прокоментував причини потужного вибуху

Глава МВС Туреччини прокоментував причини потужного вибуху
Джерело:  РІА Новини

Міністр внутрішніх справ Туреччини Сулейман Сойлу завив, що потужний вибух, який прогримів 11 квітня в районі Сур міста Діярбакир, не є терактом.
Про це ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Не було ніякого втручання ззовні. Вибух стався під час ремонтних робіт. Одна людина важко поранена, інші поранені легко", - цитує міністра телеканал NTV.
Читайте також: У мережі з'явилося нове відео з місця потужного вибуху в Туреччині
Раніше місцеві ЗМІ повідомляли, що вибухнув броньований поліцейський автомобіль. Вибух викликав руйнування частини будівлі. Також повідомлялося про чотирьох постраждалих, один з яких перебуває у важкому стані.
Відзначимо, що в провінції Діярбакир активно діє заборонена в Туреччині Робоча партія Курдистану (РПК), проти якої турецькі сили безпеки неодноразово проводили антитерористичні операції.
Як повідомляв ONLINE.UA, в зв'язку з терактами в Єгипті, що сталися 9 квітня, президент країни Абдель Фаттах ас-Сісі прийняв рішення про запровадження надзвичайного стану строком на три місяці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?