Глава МЗС Британії зробив несподівану заяву щодо санкцій проти російських олігархів
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава МЗС Британії зробив несподівану заяву щодо санкцій проти російських олігархів

Глава МЗС Британії зробив несподівану заяву щодо санкцій проти російських олігархів
Джерело:  Bloomberg

Глава Міністерства закордонних справ Великої Британії Боріс Джонсон розповів про можливість запровадження жорсткіших санкцій проти російських олігархів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Зазначається, що Велика Британія заздрить свободі президента США Дональда Трампа, який у квітні поточного року запровадив санкції проти заможних росіян з оточення президента РФ Володимира Путіна.

Джонсон заявив, що приділив чимало уваги даному рішенню американського президента.

"Я думаю, що ефект від деяких санкцій, зокрема стосовно окремих осіб, був сильно помітний, і я це зауважив, але у нас є своя система та власний підхід",  — сказав Джонсон.

Політик підкреслив, що наразі важливим є питання про те, що Велика Британія може зробити, аби впоратись з оточенням Путіна, яке має незаконно отримані гроші.

Він заявив, що у Британії наразі не можуть зайнятися власним режимом санкцій, адже поки країна входить до складу ЄС, є необхідність узгодження їх з іншими. Джонсон зазначив, що після виходу з Європейського Союзу у березні 2019 року буде можливість зайняти більш жорстку позицію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Рада ЄС запровадила санкції проти відповідальних за "вибори" у Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?