Глава області в Україні подав у відставку
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава області в Україні подав у відставку

Глава області в Україні подав у відставку

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Чугунніков 27 квітня подав у відставку, але продовжить кар'єру в Києві, ймовірно в Адміністрації президента чи в Міністерстві регіонального розвитку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".
За словами джерела, Чугунніков звільнився у зв'язку з неможливістю з 1 травня поєднувати посаду голови обладміністрації та депутата обласної ради, позаяк цього дня набуде чинності нова редакція закону про державну службу, що не передбачає таку роботу чиновника.
Як повідомив радник Чугуннікова Сергій Мініч, глава ОДА вирішив продовжити кар'єру в Києві. Там, за словами Мініча, йому пропонують посаду або в Адміністрації президента, або в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
Також радник губернатора розповів про те, хто змінить Чугуннікова на посаді керівника області.
"Успішно пройшов співбесіду на посаду глави адміністрації Олексій Муляренко. Він не нова людина для Рівненської області - був і ще є секретарем Рівненської міськради. Знаємо точно, що подання буде завтра, але о котрій - невідомо, чекаємо уточнення з Києва, адже представляти нового голову ОДА повинен представник Адміністрації президента", - сказав Мініч.
Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що з 1 травня в Україні почне формуватися професійна державна служба.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?