Глава поліції Києва пов'язав зростання злочинності з переселенцями
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава поліції Києва пов'язав зростання злочинності з переселенцями

Глава поліції Києва пов'язав зростання злочинності з переселенцями
Джерело:  censor.net.ua

Глава поліції міста Києва Андрій Крищенко заявив, що в столиці зросла кількість злочинної діяльності через  переселенців зі сходу України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Цензор.НЕТ.


Конфлікт на Донбасі змусив велику кількість людей приїхати до Києва і, за словами Крищенко, представникам криміналітету на сході України важче і вони виїжджають в столицю.


«Свою роль зіграли і бойові дії на сході України. В тилу стало більше зброї, до Києва приїхала велика кількість внутрішньо переміщених осіб. Ну, і ми розуміємо, що там криміналу важче, і він їде сюди. Київ, як і будь-яка столиця, завжди притягував криміналітет: тут сконцентровані фінанси, багаті люди», - сказав він.


При цьому Крищенко підкреслив, що основною причиною зростання злочинності в Києві є економічна складова, так як погіршення економічної ситуації в країні призводить до збільшення випадків грабежів.


Нагадаємо,  в Києві 21 квітня на Ломоносова 10 в Голосіївському районі сталося жахливе ДТП - жінка за кермом позашляховика наїхала на 4-річного хлопчика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?