Глава розвідки США озвучив головне бажання Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава розвідки США озвучив головне бажання Путіна

Глава розвідки США озвучив головне бажання Путіна
Джерело:  online.ua

Керівник Національної розвідки США Джеймс Клеппер вважає, що витоки мотивів політики президента Росії Володимира Путіна сягають корінням в історію СРСР або навіть царської Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське агентство РБК.
"Я думаю, що він (Путін - Ред.) думає про велику Росію, велику державу. Йому важливо, щоб до Росії ставилися як до такої ж наддержави, як і до США", - вважає Клеппер.
Він також заявив, що Росія і раніше намагалася впливати на результат президентських виборів в США, при цьому, на його думку, цей вплив є незначним.
За словами Клеппера, він не здивується, якщо Росія зіб'є американський літак в разі створення безпольотної зони над Сирією. Глава американської розвідки вважає, що таке станеться, якщо в Москві побачать загрозу своїм силам на землі.
Раніше повідомлялося, що Росія за допомогою хакерів намагається втручатися в американські вибори.
Як повідомляв ONLINE.UA, 7 жовтня в США вперше заявили про причетність спецслужб РФ до кібератаки на системи електронного листування осіб і установ США з метою впливу на результати президентських виборів.
У той же час російська журналістка Юлія Латиніна вважає, що організувавши DDoS-атаку на США, Кремль, фактично, дав рядовим американцям загрозливий посил, тому виборці в США голосуватимуть на виборах президента за Хілларі Клінтон, а не за проросійського Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?