Глава "спілки письменників ЛНР" написав божевільний кіносценарій: соцмережі сміються
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава "спілки письменників ЛНР" написав божевільний кіносценарій: соцмережі сміються

Глава "спілки письменників ЛНР" написав божевільний кіносценарій: соцмережі сміються

Самозваний «глава» так званої «спілки письменників ЛНР» Гліб Бобров заявив про створення божевільного кіносценарію, який безжально висміяли в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Свій сценарій луганський "літератор" назвав «Миронова проба».
В анотації до цього витвору Бобров написав: «Історія про випускника гімназії, який, прагнучи привернути увагу коханої дівчини, реалізує проект рекультивації терикону - братської могили часів Великої Вітчизняної війни. Він виграє державний грант, перемагає суперника і в процесі боротьби знаходить себе».
Це повідомлення «письменник» виклав на «літературному сервері» бойовиків ЛНР «Окопна правда».
Пост Боброва на своїй сторінці в Facebook опублікував український блогер Антон Ходза, дописавши: «Це не прикол, це реальність».
Репост викликав ажіотаж у користувачів соцмереж, які посміялися над ідеєю луганського «письменника».
Так, Сергій Лідінг написав: «Перепоховання - це так романтично. Яка ж тітка встоїть».
У свою чергу, Larisa Kucherevska додала: «А дівчина - раз, і пішла до іншого. До київського. Тому що обридли їй терикони, обрізані гімназисти і взагалі всі ці лугандони».

Oleg Cartman виклав оригінальну картинку:



Користувач Oleksiy Gavrylyuk пригадав недавній скандал із телесеріалом про «добру ДНР» і написав: «Скоро на каналі "Україна" новий 100-серійний серіал».
Тим часом Олександр Калинченко побачив аналогією зі знаменитим героєм роману «Золоте теля» Остапом Бендером: «О.Бендер колись написав сценарій "Шия". Нічим не гірше».
Anna Kiriluk резонно додала: «Він напевно там не місцевий, тому що не в курсі, звідки ті терикони...».
Варто відзначити, що терикони як місця для братських могил у Другу світову війну не використовувалися - це «нововведення» активно впроваджувалося бандитами за часів «розборок» у 90-ті роки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах від душі посміялися над божевільними кокошниками, які з'явилися в Росії перед 9 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?