Глава ЦРУ зробив Трампу серйозне попередження щодо Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава ЦРУ зробив Трампу серйозне попередження щодо Росії

Глава ЦРУ зробив Трампу серйозне попередження щодо Росії
Джерело:  РБК

Директор ЦРУ Джон Бреннан закликав обраного президента США Дональда Трампа бути обережним, роблячи кроки для зближення з Росією, і попередив щодо наслідків.
Про це він заявив в ефірі Fox News Sunday, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
"Спонтанність - це не те, що захищає національні інтереси, і тому, коли він (Трамп - ред.) говорить або на щось реагує, потрібно переконатися, що він знає, які наслідки і вплив може це зробити на США", - сказав Бреннан.
Він заявив, що Трампу потрібно бути "дуже обережним, виправдовуючи Росію". На думку глави ЦРУ, обраний президент ще не має повного уявлення про "російські можливості, наміри і дії в багатьох частинах світу".
Нагадаємо, раніше Трамп заявив, що на час  збереже санкції, введені адміністрацією чинного президента Барака Обами проти Росії, проте пізніше може скасувати обмеження, пов'язані з втручанням росіян у вибори США.
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США Барак Обама продовжив до 2018 року санкції проти Росії у зв'язку з агресією проти України, санкції продовжені також проти ряду українських громадян у зв'язку з їх підтримкою окупації Криму і Донбасу і українських екс-чиновників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?