Глава ВМС України зробив несподіваний прогноз щодо Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава ВМС України зробив несподіваний прогноз щодо Криму

Глава ВМС України зробив несподіваний прогноз щодо Криму
Джерело:  NV

Окупований Росією Крим

може бути повернутий Україні в 2017 році, коли економіка Російської Федерації виявиться в ситуації, коли Москві стане не до півострова, заявив головнокомандувач ВМС України віце-адмірал Ігор Воронченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Воронченка

"Новому времени"

.


"Можливо, в 2017 році. Тоді, коли похитнеться крихка рівновага Російської Федерації. А вона скоро похитнеться", - сказав глава ВМС.


За його словами, після повернення Криму неодмінно виникне проблема з тим, як вчинити зі зрадниками з числа колишніх українських військовослужбовців, які в 2014 році під час анексії півострова зайняли сторону окупантів.


"Велика частина офіцерського командування, яка залишилася там, вже звільнена. Зашкодити нам вони вже нічим не можуть. Вони вже нашкодили - тільки собі і своїм родинам, своїм нащадкам. Правда - на нашому боці. Крим буде нашим. Ми туди повернемося", - підкреслив віце-адмірал.


Раніше

російський журналіст викликав обурення в мережі своїм прибуттям до окупованого Крим

у.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?