"Глід" не страшний: мережу повеселило відео з алкоголіками з Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

"Глід" не страшний: мережу повеселило відео з алкоголіками з Росії

"Глід" не страшний: мережу повеселило відео з алкоголіками з Росії
Джерело:  online.ua

Згідно з останніми даними медиків, від  отруєння метиловим спиртом в засобі для ванн «Глід» в Іркутську в Росії  загинули 71 осіб, 36 осіб залишаються в лікарнях.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс».


Нові дані щодо кількості жертв масового отруєння оприлюднив російський МОЗ.


При цьому російське видання life.ru опублікувало інтерв'ю з чоловіком, який має намір і далі продовжувати вживати «Глід», незважаючи на смертельні випадки.


«О! А ми гуморески шукаємо. А все просто - подивися за поребрик, а там суцільні клоуни», - прокоментували відео в Facebook «Гаряча Калина».


Читайте також:  Великий лідер: соцмережі жорстко висміяли рішення Путіна щодо "Глоду"


«Здавалося, що історія про масове отруєння засобом для ванн "Глід" щось нереальне ... А ні, ось абориген в скрєпній шапці душевно розповідає про головну скрєпу», - написали в соцмережі.


«Це той випадок, коли можна дати посилання на LIFE. RU. Як там кажуть - "чисто поржать". Може, ми гумконвой відправимо? Із засобами для ванн, унітазів та іншими ласощами», - іронізують в мережі.



Georg Mihael Смачного.




Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін, говорячи про масове отруєння в Іркутську спиртовою настоянкою "Глід", почав заїкатися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?