Годинники швейцарських брендів: престижний та пам'ятний подарунок
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Годинники швейцарських брендів: престижний та пам'ятний подарунок

Годинники швейцарських брендів: престижний та пам'ятний подарунок
Джерело:  online.ua

Годинники Swiss made ідеально підходять для престижного подарунка. Такому презенту буде рада будь-яка людина, а різноманітність механізмів дозволить вибрати потрібну модель з урахуванням вартості та інших фактів.

Вибираємо годинники Swiss made для подарунка

Наручні годинники з гордою міткою на циферблаті Swiss made давно став символом якості, розкоші, гарного смаку та престижу. Швейцарські годинники відрізняються високою точністю, оригінальністю, особливим стилем, використанням дорогих матеріалів та ексклюзивних механізмів. Це елітний подарунок, що має високу вартість, тому його зазвичай дарують з особливих випадків та купують для найдорожчих людей.

Ціна аксесуарів визначається різними факторами:

  • популярністю та статусом бренду;

  • типом та складністю механізму;

  • наявністю дорогоцінних металів та каміння.

Мітка Swiss made ставиться тільки на годинники, в яких встановлено справжній швейцарський механізм (наприклад, ETA, Unitas та ін.), що збираються та тестуються у Швейцарії. Вибираючи аксесуар, вивчіть колекції різних брендів, благо швейцарська годинникова мануфактура представлена десятками виробників (кожен із яких має власний стиль, свою історію та цінність).

Зручний спосіб вибору годинників в інтернеті

Для вибору механізмів можна зайти на веб-сайт магазину СЕКУНДА, що пропонує колекції швейцарських годинників різних брендів. На сайті зручно робити вибір завдяки фільтрам, за їх допомогою можна виставляти будь-які параметри: виробник, стиль, тип механізму та ін. Кожна модель має опис (фото та вказівку характеристик), тому знайти потрібний варіант досить просто.

Приклади брендів швейцарських годинників

Кожен виробник пропонує цікаві колекції наручних годинників, наприклад, як подарунок можна підібрати одну з моделей в лінійці Alfex. Це відомий бренд, що випускає механічні моделі із сапфіровою прозорою задньою кришкою, що дозволяє бачити роботу механізму. Торгова марка із Швейцарії пропонує кілька колекцій, включаючи стильні аксесуари для жінок.

Tissot – ще один відомий бренд, велика компанія, яка одна з перших створила наручні годинники (до 1910-х років). Історія торгової марки завжди пов'язана зі світовим спортом. Виробник не раз ставав офіційним партнером великих спортивних подій, включаючи гонки, кубки з регбі, хокейні турніри, чемпіонати з фехтування та тенісу. Бренд пропонує кілька колекцій.

Багато покупців вибирають продукцію швейцарського виробника Atlantic. Це торгова марка з багатою історією, що пропонує годинники, у яких успішно поєднуються старовинні традиції годинникових майстрів та нові технології. Виробник випускає аксесуари у різних стилях.

Ще раз підкреслимо, що годинники Swiss made – це шикарний подарунок, який завжди буде гідно оцінений. Знайти відповідну модель можна у спеціалізованому магазині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?