Голкіпер збірної України розповів про причини виїзду з країни: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Голкіпер збірної України розповів про причини виїзду з країни: опубліковано відео

Голкіпер збірної України розповів про причини виїзду з країни: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Голкіпер збірної України Денис Бойко назвав причини, що спонукали його піти з "Дніпра" в турецький "Бешикташ".
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Бойко розповів в ефірі програми "Профутбол" на телеканалі 2+2.
Головною причиною є розвиток футболіста.
"Я б ніколи не пішов з "Дніпра", мене все влаштовувало. Але в моєму віці я хочу прогресувати. Хочу рухатися вперед, хочу розвиватися, досягати цілей і завдань, які ставлю перед собою. З "Дніпром" я розумів, що цього важко досягти. Я вважаю, що клуб після фіналу Ліги Європи повинен розвиватися, повинен був рухатися далі. Адже правильно сказав Мирон Богданович, якби ми посилилися, то могли б боротися за чемпіонство і потрапляння в Лігу чемпіонів", - розповів Бойко.
ЧИТАЙТЕ: Маркевич не виключив банкрутства "Дніпра"
Денис зазначив, що чемпіонат Туреччини набагато цікавіше української першості.
"Можливо, чемпіонат Туреччини - не межа мрій. Але цей чемпіонат дійсно сильніший за наш. Тут цікавий футбол, конкурентоспроможний чемпіонат. Для мене це новий виклик. Я розвиваюся, отримую щось нове. У нинішній ситуації, як би не розвивалася моя кар'єра, я вважаю, що вчинив правильно", - заявив Бойко.
Також Денис розповів про атмосферу в "Бешикташі", де також грає колишній гравець "Металіста" Хосе Соса.
"Спочатку я був активний, підказував кожну секунду, метався, хотів все виручити, врятувати, всім підказати англійською, турецькою та всіма мовами, які тільки знав. А потім приходив до роздягальні Куарежма і починав мене цькувати, як я підказую. З Сосою ми обговорювали наші дербі між "Дніпром" і "Металістом", досить добре поспілкувалися, він чудова людина, професіонал з великої літери. Якщо порівняти те, яким він був у "Металісті", і зараз, то можна сказати, що Соса став сильнішим. Він дуже додав. Якби він виступав саме в топ-5 європейських чемпіонатів, то був би одним з кращих плеймейкерів. Він і так один з провідних. Краще погано почати, але добре закінчити", - вважає Денис.
ДИВІТЬСЯ: Ф анати "Дніпра" і "Шахтаря" пройшлися маршем за "Єдину Україну": опубліковано фото і відео


Важливим критиком в кар'єрі Дениса є його дружина.


"Я дуже самокритичний, але у мене ще є допомога - моя дружина. Вона переглядає всі мої ігри як аналітик, навіть якщо я зіграю добре, вона все одно знайде момент, за що покритикувати. Це та людина, без якої я не можу жити, як без руки. Без руки я в футбол зіграти не зможу. Так, може щось буде, але це вже не те. Коли я повертаюся додому після гри, я знаю, що мене чекає вдома критика. Навіть якщо ми виграємо 5: 0 або 10: 0. Це правильно, вона мені не дає розслаблятися", - розповів Бойко.



Як повідомляв ONLINE.UA, Бойко стояв у воротах збірної України в переможному матчі з Кіпром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?