Голландці перед референдумом отримали сотні листівок від українців: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Голландці перед референдумом отримали сотні листівок від українців: з'явилося відео

Голландці перед референдумом отримали сотні листівок від українців: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Всеукраїнський центр волонтерів People's Project організував акцію листівок  в Нідерланди, де пройде референдум про асоціацію України і Євросоюзу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал The People's Project.


"Щире те, що сказано особисто. Тому напередодні референдуму в Нідерландах про асоціацію України з ЄС волонтери руху People's Project допомогли звичайним українцям звернутися до звичайних нідерландців. Звернутися просто і людяно - підписавши їм сотні дружніх ілюстрованих листівок, відверто пояснюючи наші прагнення, думки і бажання", - пояснили ідею акції в волонтерському русі.


"Нам залишалося тільки направити їх. Так листівки з України потрапили в поштові скриньки нідерландців, пробивши щільний інформаційний шум в медіа щирими особистими словами і надією на краще", - сказали в People's Project.


"Адже правда завжди знайде свій шлях. І ми щиро сподіваємося, що на референдумі жителі Нідерландів скажуть "так" асоціації з Україною", - додали волонтери.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  референдум про асоціацію Україна-ЄС пройде в Нідерландах 6 квітня 2016 року.


Також, в Нідерландах попередили, що в разі негативного результату референдуму Європарламент не зможе ратифікувати угоду про асоціацію з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?