Голлівудська акторка Джессіка Честейн вийшла заміж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудська акторка Джессіка Честейн вийшла заміж

Голлівудська акторка Джессіка Честейн вийшла заміж
Джерело:  The Sun

Відома голлівудська акторка Джессіка Честейн вийшла заміж. Обранцем зірки став дизайнер Жан Лука Пассі де Препозуло.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Весільна церемонія відбулася у суботу, 10 червня, у сімейному маєтку нареченого - Villa Tiepolo Passi, Італія, який належить його родині з 1800-х років.

Читайте також: Молодша сестра Кейт Міддлтон вийшла заміж: з’явилися фото

Акторка обрала стриману сукню по фігурі з відкритими плечима. Образ нареченої доповнив стриманий пучок і невелика фата.

40-річна Джессіка познайомилася з 34-річним Жаном Лукою в 2012 році, коли він обіймав посаду директора по зв'язках з громадськістю бренду Armani.

Джессіка Честейн — одна з найпопулярніших акторок в Голлівуді. У її активі дві номінації не премію "Оскар" — в 2012 році за роль другого плану в драмі "Прислуга" і в 2013 році за головну роль в картині "Мета номер один". Джессіка також знімалася у фільмах "Мама", "Інтерстеллар", "Марсіанин".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно австралійська супермодель Міранда Керр вийшла заміж за наймолодшого мільярдера планети, 26-річного засновника Snapchat Евана Шпігеля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?