Голлівудська зірка вдруге стала мамою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудська зірка вдруге стала мамою

Голлівудська зірка вдруге стала мамою
Джерело:  Ouest-France

Французька акторка Маріон Котійяр вдруге стала мамою: 41-річна зірка народила своєму чоловікові, акторові і режисерові Гийому Кані, дочку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ouest France.
Радісна подія в зірковій сім'ї відбулася ще в минулу п'ятницю, 10 березня, однак парі вдалося приховувати щасливу звістку від ЗМІ майже тиждень.
Представник Котійяр стверджує, що мама і новонароджена дівчинка почуваються добре і вже вдома. Маленьку назвали Луїзою.
Читайте також: "Розлучниця" Пітта і Джолі розповіла про любовні сцени з актором
Котійяр і Кане познайомилися на зйомках фільму "Закохайся в мене, якщо насмілишся" у 2002 році, коли Гійом ще був одружений на німецькій акторці Діані Крюгер. Спочатку відносини між Маріон і Гійомом були просто дружніми. У 2006 році Кані оформив розлучення. А з 2007 року Маріон і Гійом стали жити разом. У артистів вже є п'ятирічний син Марсель.


Гійом Кане і Маріон Котійяр
Нагадаємо, про другу вагітність актриси стало відомо восени минулого року - у самий розпал скандалу, пов'язаного з розлученням голлівудської пари Джолі-Пітт. Тоді в ЗМІ з'явилася інформація, нібито  причиною розладу в сім'ї Анджеліни і Бреда стала зрада Пітта з Котійяр, з якою актор разом знімався у картині "Союзники".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голлівудська актриса, зірка серіалу "Американська історія жахів" Лілі Рейб вперше стала мамою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?