Голлівудський актор має намір стати наступним президентом США: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудський актор має намір стати наступним президентом США: опубліковано фото

Голлівудський актор має намір стати наступним президентом США: опубліковано фото

Американський актор Рон Перлман висунув свою кандидатуру на пост наступного президента Сполучених Штатів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook актора.
Таку заяву Перлман зробив на своїй сторінці в соцмережі.
"Я використовую свою присутність на Facebook, щоб оголосити про свою кандидатуру на пост президента Сполучених Штатів Америки, 2020", - написав актор.
"Мій девіз: Знову зробити Америку великою!", - зазначив він.
Передплатники актора оцінили жарт Перлмана, але відзначили, що в цілому це непогана ідея. До слова, Рон уже має кілька голосів від своїх шанувальників.


Відзначимо, Рон Перлман прославився роллю Хеллбоя у фільмі «Хеллбой: Герой з пекла» і «Хеллбой 2: Золота армія».
Нагадаємо, вчора стало відомо, що  в США на президентських виборах переміг кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп. Республіканець переміг з результатом 276 голосів вибірників проти 218 голосів у кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
Як повідомляв ONLINE.UA,  епатажна співачка Леді Гага, яка під час президентських перегонів в США підтримувала Хілларі Клінтон, влаштувала пікет біля хмарочоса "Трамп-тауер" у Нью-Йорку, що належить новоспеченому президенту Америки Дональду Трампу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?