Голлівудський актор розлучається з дружиною: стала відома причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудський актор розлучається з дружиною: стала відома причина

Голлівудський актор розлучається з дружиною: стала відома причина
Джерело:  aceshowbiz.com

55-річний американський актор, кінорежисер, продюсер і сценарист Джордж Клуні і 38-річна Амаль Аламуддін розлучаються.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ace Showbiz.
Джерело, наближене до пари, повідомило журналістам причину розриву. Як виявилося, Амаль хоче дітей, а Джордж ще не готовий стати батьком. Подейкують, що дружина-юрист замучила його постійними натяками і розмовами про свою мрію стати мамою.
Читайте також: Популярна американ ська співачка розлучається з чоловіком
"Їх шлюб висить на волосині. Вони люблять одне одного, але в той же час розуміють, що хочуть різних речей у житті, - сказано в джерелі.
Крім того, видання стверджує, що пара вже давно живе окремо, а після розлучення їм належить поділити 300 мільйонів доларів.
Нагадаємо, влітку цього року інсайдер, наближений до зоряної сім'ї, повідомив американському журналу, що Амаль Аламуддін вагітна.
Відзначимо, для актора це не перший шлюб. Джордж Клуні був одружений з актрисою Талією Болсам з 1989 по 1993 рік. Зустрічався з актрисами Рене Зеллвегер, Келлі Престон, Джулією Робертс, моделлю Сінді Кроуфорд.
Джордж Клуні і Амаль Аламуддін одружилися в 2014 році.
До слова, актор став широко відомий після виходу телесеріалу "Швидка допомога" і кінофільму "Від заходу до світанку".
Як повідомляв ONLINE.UA, американська теледіва Кім Кардашьян планує найближчим часом офіційно розлучитися зі своїм чоловіком репером Каньє Вестом, який зараз відновлюється після нервового зриву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?