Голлівудський актор Вел Кілмер смертельно хворий
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудський актор Вел Кілмер смертельно хворий

Голлівудський актор Вел Кілмер смертельно хворий

Голлівудський актор Вел Кілмер, який прославився після головної ролі у фільмі "Бетмен назавжди", вперше зізнався, що хворий на рак. Протягом декількох років він приховував від оточуючих свою невиліковну хворобу, але тепер зважився на відвертість.

Про хворобу Вел Кілмер розповів в інтерв'ю виданню Hollywood Reporter, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У США померла відома російська актриса

Актор зізнався, що бореться зі смертельним недугом з 2015 року. Саме тоді медики діагностували у нього рак гортані. За словами Вела, він довгий час відмовлявся визнавати хворобу і не звертав уваги на своє здоров'я, так як мріяв отримати "Оскар".

Через кілька років після початку лікування Кілмер переглянув свої плани на життя, які сьогодні називає "божевільними". Йому довелося пройти кілька курсів хіміотерапії, в результаті яких він змінився до невпізнання.

На даний час стан 57-річного Вела Кілмера стабілізувався. Йому активно допомагають боротися з раком діти - 26-річна Мерседес та 22-річний Джек.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в середині листопада 2017 року від раку помер відомий російський сатирик Михайло Задорнов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?