Голлівудський актор зробив несподіване зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудський актор зробив несподіване зізнання

Голлівудський актор зробив несподіване зізнання

Американський актор і режисер Бен Аффлек пройшов курс лікування від алкогольної залежності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook актора.
В цьому Аффлек зізнався на своїй сторінці у соцмережі. Актор написав, що сподівається тепер вже точно позбувся згубної звички. За словами зірки Голлівуду, йому хочеться жити повноцінним життям і бути кращим батьком.
"Я завершив курс лікування від алкозалежності. З цим я боровся в минулому і продовжу протистояти цьому. Я хочу жити повноцінним життям і бути кращим батьком для своїх дітей", - написав 44-річний актор.
Аффлек зазначив, що зробив тільки "один з багатьох кроків на шляху до повного відновлення".
Читайте також: Через алкоголізм Меттью Перрі не пам'ятає три сезони "Друзів"
Бен зізнався, що весь цей непростий період його життя підтримкою для нього була сім'я, зокрема дружина Дженніфер Гарнер. За словами Аффлека, Дженніфер постійно була поруч і ні на хвилину не сумнівалася, що її чоловік впорається з алкоголізмом.


Нагадаємо, у 2001 році Аффлек вже лікувався від алкогольної залежності.
Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA,  американська акторка, зірка телесеріалу 90-х "Мелроуз Плейс", Хізер Локлір потрапила в реабілітаційну клініку, щоб позбавитися від згубних залежностей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?