"Голос" Путіна показав, як вміє матюкатися: в мережі сміються над відео
Категорія
Світ
Дата публікації

"Голос" Путіна показав, як вміє матюкатися: в мережі сміються над відео

"Голос" Путіна показав, як вміє матюкатися: в мережі сміються над відео
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков в ефірі російського телебачення лаявся матом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter.


Читайте також: Теж в підворітті навчався: новий перл від Лаврова підірвав соцмережі


В ході передачі на НТВ ведучий запитав у Пєскова, як він би змінив знамениту фразу міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова "Дебіли, бл**ь", на що прес-секретар Путіна відповів: "Звичайно, я б сказав "Козли, н****!".


У мережі з'явилося відео цього моменту ефіру:



Відзначимо, що в соціальних мережах подібна поведінка представника російського президента викликала бурю емоцій. Так, користувач Bravo написав: "Шпана бродяча! Їм би бомжів на вокзалах шмонати... а вони "бідні" в Кремлі маються... сімнадцять років".




петрович: "Ось це і називається днище".


Тихомирова Ольга: "А як ще можуть розмовляти гопники? Шкода, що на державному рівні. Ідіотами виглядаємо в очах всього світу. Убогі".


Z_Вата де Валуа: "Жах який. Шквал оплесків".


Павка Ступін: "Це реально показували в ефірі? Дна в РФ точно немає!".



бабуся Кабаєвою: "Бачу стару, добру школу дипломатії КДБ. Чи не вдаряють особою наші "дипломати": Лавров, Захарова (офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, - ред.), Пєсков - всі, як на підбір".


PravoVernий: "Шпана вона і в кремлі шпана".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Володимир Путін в манері гопника відповів міністру сільського господарства Олександру Ткачову про проблему з африканською чумою свиней в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?