"Голос" Путіна прокоментував участь дружини в шокуючому шоу
Категорія
Світ
Дата публікації

"Голос" Путіна прокоментував участь дружини в шокуючому шоу

"Голос" Путіна прокоментував участь дружини в шокуючому шоу

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував танець своєї дружини Тетяни Навки в шоу "Льодовиковий період" на Першому каналі, в якому вона і її партнер постали в образах в'язнів Освенцима.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".
"Я знову ж таки не думаю, що це питання, яке якось стосується Кремля. У силу роботи я істотно обмежений у часі на перегляд. Я пишаюся своєю дружиною. Це все, що я хотів сказати", - сказав Пєсков про номер, яким обурилися іноземні журналісти.
Навка і її партнер по шоу актор Андрій Бурковський виконали танець під пісню Beautiful That Way з фільму "Життя прекрасне" італійського режисера Роберто Беніньї. За сюжетом сім'я євреїв в складі батька, матері і сина потрапляють в Освенцим, і, щоб змусити дитину дотримуватися правил нацистів, йому пояснюють те, що відбувається, як гру, за правилами якої потрібно посміхатися, не плакати, не скаржитися і не потрапляти солдатам на очі - за це отримуєш окуляри і можна виграти танк.
У мережі побажали Пєскову надіти табірну робу, тільки вже по-справжньому.







Як повідомляв ONLINE.UA, у відповідь на танець Тетяни Навки, в якому вона зобразила в'язня концтабору, в мережі показали страшні фото жертв Голокосту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?