«Голос» Вакарчука вперше розкритикував рішення нового уряду
Категорія
Політика
Дата публікації

«Голос» Вакарчука вперше розкритикував рішення нового уряду

«Голос» Вакарчука вперше розкритикував рішення нового уряду

Партія Святослава Вакарчука «Голос» вважає, що об’єднання міністерств з питань ветеранів та тимчасово окупованих територій створить проблеми для ветеранських спільнот. Про це заявлено на партійному сайті «Голосу», повідомляє ONLINE.UA.

«Рішення про об'єднання міністерств відкидає нас на кілька років назад – адже тепер працівники двох новостворених інституцій займатимуться адміністративними питаннями, а не проблемами ветеранів, переселенців, та громадян які залишились на окупованих Росією територіях», – зазначила народна депутатка від «Голосу» Леся Василенко.

Фракція Святослава Вакарчука закликала Кабінет міністрів та пропрезидентську більшість переглянути рішення щодо об’єднання міністерств з питань ветеранів та з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. На користь цього аргументу в «Голосі» наводять те, що адміністративні та бюджетні питання двох міністерств та їхніх працівників суттєво ускладнять роботу новоствореного відомства під керівництвом Оксани Коляди.

З урахуванням цього у фракції Святослава Вакарчука переконані, що робота над проблемами в роботі міністерства відкине початок вирішення питань ветеранів щонайменше до середини 2020 року.

Нагадаємо, що сьогодні керівник уряду Олексій Гончарук назвав перше рішення нового складу Кабміну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?