ГолосуйНепоПриколу: в соцмережах із захопленням сприйняли заклик Джамали голосувати і не за Зеленського
Категорія
Культура
Дата публікації

ГолосуйНепоПриколу: в соцмережах із захопленням сприйняли заклик Джамали голосувати і не за Зеленського

ГолосуйНепоПриколу: в соцмережах із захопленням сприйняли заклик Джамали голосувати і не за Зеленського
Джерело:  golos.ua

Соціальні мережі привітали рішення співачки Джамали підтримати флешмоб #ГолосоуйНепоПриколу музиканта Святослава Вакарчука. Про свою підтримку Джамали українці висловилися в Facebook, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА "ГолосUA".

«ГолосуйНеПоПриколу - Джамала приєдналася до флешмобу. Наша зірка, співачка світового рівня, кримська татарка і патріотка України підтримала Вакарчука. Адекватних більше», - написала Тетяна Лупова.

Її думку підтримала і Аліса Мон, яка відзначила, що Джамала зміцнила її в думці не голосувати за Зеленського.

«Я і без вакарчуківського #ГолосуйНепоПриколу збиралася робити вибір усвідомлено і серйозно і вже точно не вибирати Зеленського. Але все ж дуже здорово, що цю думку поділяють такі шановані мною люди, як Вакарчук, а тепер ось і Джамала!», - підкреслила користувачка Facebook.

«По-моєму, це круто, коли хороший артист має ще і тверді патріотичні переконання! Рада, що Джамала теж підтримала вакарчуківського флешмоб #ГолосуйНепоПриколу і висловилася проти голосування за Зеленського. Молодець!», - заявила Яніна Шевченко.

А Віталіна Гросітская, в свою чергу, захопилася тим, що флешмоб Вакарчука підтримує все більше українців.

«Що ж, якщо країні потрібні флешмоби, щоб не творити дурниць і не голосувати за Зеленського - я за. Тим більше, що це явно працює, і #ГолосуйНепоПриколу підтримує все більше і більше народу - ось і Джамала приєдналася!», - зазначила Віталіна.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Вакарчук закликав усіх українців голосувати відповідально.  Артист просив людей виконати свій громадянський обов‘язок: проголосувати на виборах президента 31 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?