Голова Єврокомісії порівняв позиції Зеленського і Порошенка щодо Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Голова Єврокомісії порівняв позиції Зеленського і Порошенка щодо Росії

Голова Єврокомісії порівняв позиції Зеленського і Порошенка щодо Росії
Джерело:  online.ua

Голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер дав власну оцінку позиціям діючого та новообраного президентів України щодо Росії. За словами європейського високопосадовця, він не бачить принципової різниці між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на польське видання Rzeczpospolita.

«Я дуже уважно слухав заяви новообраного президента і не знайшов жодної істотної різниці між ним і Порошенком, коли йдеться про Росію. Факт, що він прагне завершити війну на сході України, Москві не допомагає» – заявив Юнкер.

Голова Єврокомісії не озвучив власних оцінок щодо майбутнього президента Зеленського , зауваживши лише, що Україна й надалі отримуватиме підтримку з боку ЄС. Однак при цьому вона повинна посилювати боротьбу з корупцією.

«Жодна інша країна за межами ЄС не отримувала від нас такої великої допомоги. Українці провели складні та важливі реформи. Але я не бачу, щоб обраний президент був проти європейської інтеграції України», – зазначив Юнкер.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, чому Росія погодилася зняти заборону на транзит українських товарів до країн Азії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?