Голова МАГАТЕ заявив про успіхи щодо створення зони безпеки навколо ЗАЕС
Категорія
Україна
Дата публікації

Голова МАГАТЕ заявив про успіхи щодо створення зони безпеки навколо ЗАЕС

Голова МАГАТЕ заявив про успіхи щодо створення зони безпеки навколо ЗАЕС
Джерело:  online.ua

Керівник Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі заявив про досягнення прогресу у питанні створення зони безпеки навколо окупованої кремлівською армією Запорізької АЕС. 

Джерело: Twitter-сторінка керівника МАГАТЕ

МАГАТЕ наблизилась до створення зони безпеки навколо ЗАЕС 

Прибув до Польщі нічним потягом з України після інтенсивного тижня консультацій з Росією та Україною. Наближаємося до створення захисної зони для Запорізької АЕС - ситуація на станції неприйнятна, і нам потрібні негайні дії для її захисту, - зазначив Гроссі.

За інформацією Генштабу ЗСУ, кремлівські військові збільшують кількість особового складу на території станції.

В місті Енергодар, 10-11 жовтня, було відзначено збільшення особового складу російських окупаційних військ на території атомної електростанції. За наявною інформацією, окупанти використовують станцію, як базу для розміщення особового складу, в зв’язку з тим, що об’єкт не обстрілюється, - повідомляють представники Генштабу.

Також противник посилює режимні заходи.

На блокпостах навколо Мелітополя, для проведення ретельних обшуків, разом із звичайними військовослужбовцями перебувають представники ФСБ, - зазначають у Генштабі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?