Голова Міноборони Британії назвав ключову умову для перемоги України над армією РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Голова Міноборони Британії назвав ключову умову для перемоги України над армією РФ

Голова Міноборони Британії назвав ключову умову для перемоги України над армією РФ
Джерело:  online.ua

Голова Міноборони Великої Британії Бен Уоллес зазначив, що перемога України над кремлівською окупаційною армією насамперед буде залежати від швидкості постачання важких озброєнь.

Джерело:  CNN

ЗСУ потрібна велика кількість важких озброєнь для перемоги над армією РФ 

Я думаю, що ключ тут у тому, як швидко Україна розгорне деякі з цих важких озброєнь і як швидко вони почнуть контрнаступ, а не просто контратаки, і наскільки це буде успішно, - зазначив голова Міноборони Великої Британії.

Уоллес додав, що наразі одним з головних пріорітетів Заходу є навчання українських військових ефективному використанню нової техніки, яку Україна отримає у найближчі місяці.

Завдяки домашній перевазі, моральній складовій та настрою міжнародної спільноти підтримати Україну, вона почне потроху витісняти Росію, - переконаний голова Міноборони Британії.

Між тим Уоллес також зазначив, що Велика Британія передасть Україні понад 20 САУ.

Міністр оборони Великої Британії заявив, що Росія переважає нашу країну в артилерійському обстрілі у співвідношенні 20:1 в деяких районах. Проте союзники починають надавати Україні артилерію та ракетні системи великої дальності, які дозволять нашим військам перемогти.

Він також зазначив, що незабаром Україна зможе досягти значного прогресу на Сході.


Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Уоллес вважає, що країни-союзники надають Україні достатньо зброї, щоб виграти війну. Так, Британія закупила та відремонтувала понад 20 гармат великої дальності M109 у бельгійської збройової компанії. Тепер вона надішле їх Україні.

Між тим представник Ради нацбезпеки США Джон Кірбі зазначив, що передача Україні необхідної зброї проводиться рекордними темпами.

Ми працюємо над цим дуже і дуже старанно. Допомога надходить з рекордною швидкістю, а США ведуть постійні переговори з Україною, - наголосив Кірбі.

Він також додав, що військову допомогу Україні надаватимуть до того моменту, "поки Росія не припинить бойові дії".

Ми продовжуватимемо допомагати Збройним силам України захищатися та повернути території, особливо на сході та півдні", - запевнив Кірбі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?