Голова ЦВК дала прогноз щодо майбутнього свого відомства
Категорія
Україна
Дата публікації

Голова ЦВК дала прогноз щодо майбутнього свого відомства

Голова ЦВК дала прогноз щодо майбутнього свого відомства
Джерело:  online.ua

Голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук допускає, що новий склад Верховної Ради може ініціювати зміни у роботі її відомства. Про це чиновниця розповіла вчора в інтерв’ю «5 каналу», передає ONLINE.UA.

На думку Сліпачук, депутати нового скликання можуть змінити склад ЦВК.

«Дивлячись на ті процеси політичні, які відбуваються в країні, не буду робити вигляд, що це не може стосуватися і ЦВК. Тому якщо на рівні політичної волі буде зміна складу комісії або її повне оновлення, то таке рішення буде прийматися», – заявила голова Центрвиборчкому.

Сліпачук закликала новообраних нардепів при прийнятті рішень по складу ЦВК зважати, перш за все, на професіоналізм кандидатів.

Нагадаємо, що кілька днів тому Центральна виборча комісія оприлюднила остаточні результати дострокових виборів до Верховної Ради. За результатами підрахунку голосів, партія "Слуга народу" набрала – 43,16 %, "Опозиційна платформа – За життя" – 13,05 %, "Батьківщина" – 8,18%, "Європейська солідарність" – 8,10 %, "Голос" – 5,82 %.

Наступні вибори в Україні планується провести у 2020 році, коли в містах та селах будуть обирати місцеві органи влади. Коли саме пройдуть ці вибори, поки невідомо. Не виключається, що голосування стане достроковим. Тоді виборча кампанія припаде на весну наступного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?