Голова Запорізької облради підхопив коронавірус - звернення влади
Категорія
Україна
Дата публікації

Голова Запорізької облради підхопив коронавірус - звернення влади

Голова Запорізької облради підхопив коронавірус - звернення влади
Джерело:  online.ua

Голова Запорізької облради Григорій Самардак здав тести на коронавірус COVID-19. Результати — позитивні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу місцевого органу влади.

За офіційними даними, політик знаходиться на лікарняному вдома, під наглядом сімейного лікаря. Після підтвердження діагнозу у лабораторії родина Самардака самоізолювалася.

"Григорій Самардак звертається до усіх мешканців області з побажанням міцного здоров’я, перш за все, та проханням відповідально поставитися до вжитих в країні і в області карантинних заходів. Він також дякує лікарям, які сьогодні надають допомогу мешканцям області", - зазначила облрада.

Відомство нагадало про зміни у режимі роботи через пандемію. Зокрема, воно не прийматиме громадян.

Станом на понеділок, 30 березня, в Україні зареєстрували 480 випадків COVID-19. Померли 11 людей, одужали - 6.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко виступив з новим зверненням до населення на тлі епідемії COVID-19 в Україні. За словами мера, "велика катастрофа" станеться, якщо кияни будуть надалі ігнорувати карантин та поширення коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?