Головна фітоняшка країни: Зеленський вразив мережу інтерв'ю у спортзалі
Категорія
Україна
Дата публікації

Головна фітоняшка країни: Зеленський вразив мережу інтерв'ю у спортзалі

Головна фітоняшка країни: Зеленський вразив мережу інтерв'ю у спортзалі
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський продовжує дивувати не тільки гучними заявами та креативними фото, а й, зокрема, способами подачі інформації. Цього разу у прямий ефір Зеленський вийшов з Брюсселя, де він перебуває з першим закордонним візитом у новому статусі. Інтерв'ював його журналіст "1+1" прямо під час тренувань, передає ONLINE.UA.

В ході розмови президент встиг прокоментувати низку політичних подій – від вбивства 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому до повернення громадянства Саакашвілі. Стосовно трагедії із дитиною за участю поліцейських, сказав, що всі винні обов'язково мають понести кримінальну відповідальність згідно із чинним законодавством.

Щодо повернення Саакашвілі громадянства, президент каже, що рішення було просто людським, а не політичним, адже на його думку, останнього позбавили громадянства незаконно. Після приїзду Саакашвілі у Київ вони, за словами президента, не бачились – тільки листувались у соцмережах.

Також Зеленський наголосив, що зустріччю із президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером у Брюсселі залишився задоволеним. Сказав, що обговорили багато питань і назвав політика "класним мужиком".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?