Головні кінопрем'єри тижня 21-27 жовтня: дата виходу і трейлери
Категорія
Культура
Дата публікації

Головні кінопрем'єри тижня 21-27 жовтня: дата виходу і трейлери

Головні кінопрем'єри тижня 21-27 жовтня: дата виходу і трейлери
Джерело:  online.ua

На цьому тижні, з 21 по 27 жовтня, в кінотеатрах Києва та України відбудеться ряд довгоочикуваних кінопрем'єр. У кіно можна буде сходити на комедійний хоррор "Зомбіленд: Контрольний постріл", головні ролі в якому зіграли Джессі Айзенберг, Емма Стоун, Вуді Гаррельсон і Ебігейл Бреслін, анімаційний фільм про готичну "Сімейку Адамсів", бойовик "21 міст", комедійну драму "Зеровілль" і на прем'єру українського мультфільму "Клара і чарівний дракон". ONLINE.UA публікує дату прем'єр в українських кінотеатрах та відео захоплюючих трейлерів.

Сімейка Адамсів - 24 жовтня

24 жовтня в Україні відбудеться прем'єра пекельно драйвової анімаційної комедії про найвідомішу в світі готичну сімейку. Думаєш, твої родичі дивні, від деяких смикається око, а хтось нагадує монстра? Дрібниці! Круті і химерні Адамси змусять тебе змінити думку!

Зомбіленд: Подвійний постріл - 24 жовтня

Комедійний хоррор "Зомбіленд: Подвійний постріл" є продовженням стрічки 2009 року "Ласкаво просимо в Зомбіленд". Брава четвірка під головуванням Таллахассі знову битиметься з армією зомбі, які еволюціонували, навчилися об'єднуватися в групи і стали перетворювати в пустелю колись густо населені міста.

21 міст - 24 жовтня

Сюжет кримінального бойовика "21 міст" з Чедвиком Боузманом в головній ролі полягає в полюванні поліцейського Андре Девіса за серійним вбивцею, який причетний до вбивства восьми копів. А продажні копи тим часом полюють на нього, намагаючись підставити. Але злочинцям не сховатися, так як перший раз в історії Нью-Йорка поліція перекрила всі виходи, в тому числі, 21 міст.

Зеровілль - 24 жовтня

Стрічку знято за однойменним романом Стіва Еріксона. Режисером і головним героєм картини виступив Джеймс Франко. Він зіграв 24-річного студента-аутиста, який мріє про велике кіно. Айк Джером вчиться на архітектора, але раптово кидає навчання і приїжджає в серці американської кіноіндустрії - Голлівуд.

Клара і чарівний дракон - 26 жовтня

Цей пригодницький мультфільм зняв Олександр Клименко. У ньому розповідається про дівчину на ім'я Клара, яка самотньо живе в невеликому будиночку посеред лісу. Єдині її друзі - три неслухняні мавпочки, з якими вона одного разу вирушила в подорож і зустріла по дорозі чарівного дракончика. Цей дивовижний дракончик допоміг Кларі розкрити таємницю свого походження.

Раніше ONLINE.UA робив добірку головних кінопрем'єр осені 2019.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?