Головні новини 1 жовтня: велике будівництво кордонів й перехід на електронні лікарняні в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 1 жовтня: велике будівництво кордонів й перехід на електронні лікарняні в Україні

Головні новини 1 жовтня: велике будівництво кордонів й перехід на електронні лікарняні в Україні
Джерело:  online.ua

1 жовтня команда Володимира Зеленського аргументувала відставку спікера ВРУ Дмитра Разумкова, МВС анонсувало "велике будівництво кордонів", а Україна перейшла на електронні лікарняні — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. В ЄС повідомили про нову перепону для Північного потоку-2

Фото — facebook.com/GazpromNews

Очільник концерну Uniper, одного з європейських партнерів "Газпрому" у проєкті "Північний потік-2", Клаус-Дітер Маубах озвучив прогноз, що сертифікація скандального газогону затримається настільки, що він не зможе допомогти заповнити запаси газу цієї зими.

2. У Зеленського аргументували відставку Разумкова

Дмитро Разумков (rada.gov.ua)

Очільник президентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що відставку спікера українського парламенту Дмитра Разумкова ініціював через "маленькі дрібниці, про які соромно говорити" та розходження у думках.

3. Арбітражний суд у Гаазі розпочне слухання у "морській справі" України проти РФ

Фото — pixabay.com

Уже 11 жовтня Арбітражний трибунал Міжнародного суду ООН розпочне слухання у справі про захоплення Росією українських кораблів і моряків у Керченській протоці, яке відбулося три роки тому.

4. МВС анонсувало "велике будівництво кордонів"

Денис Монастирський (фото — https://www.facebook.com/moden.ua)

1 жовтня очільник Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський офіційно повідомив, що протягом 2022-2023 років українська влада має намір збудувати державний кордон з Росією і Білоруссю.

5. Україна перейшла на електронні лікарняні з 1 жовтня — що це означає

Фото - bm.img.com

В уряді констатували завершення переходу в Україні на електронні лікарняні листи замість звичних документів у паперового формату з п’ятниці, 1 жовтня.

6. Окупанти на Донбасі ліквідовують "кордони" між Луганськом і Донецьком

Фото — відкриті джерела

Окупаційне командування Росії почало ліквідовувати так звану “митницю” між підконтрольними Москві окупаційними режимами в Донецьку та Луганську.

7. Матч Динамо — Шахтар. Де та коли дивитися українське класіко в УПЛ

Фото — shakhtar.com

Найрезультативніші й популярніші футбольні клуби України — київське “Динамо” та донецький “Шахтар” — вже незабаром проведуть новий двобій, цього разу — в рамках Української Прем’єр-ліги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?