Головні новини 11 грудня: вибух у штабі "вагнерівців" та проблеми Путіна з неонацистами
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 11 грудня: вибух у штабі "вагнерівців" та проблеми Путіна з неонацистами

Головні новини 11 грудня: вибух у штабі "вагнерівців" та проблеми Путіна з неонацистами
Джерело:  online.ua

У штабі "вагнерівців" у Кадіївці прогримів вибух, влада розповіла про ситуацію у Одеській області, а у Бельгії взяли під варту віцепрезидентку Європарламенту Єву Кайлі - головні новини 11 грудня в Україні та світі.

Джерело: ONLINE.UA

1. У штабі "вагнерівців" у Кадіївці прогримів вибух — багато загиблих

Фото — telegram.org

11 грудня очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив про вибух у штабі "вагнерівців" у тимчасово окупованій Кадіївці.

2. На відновлення енергооб’єктів в Одеській області можуть знадобитися місяці

Фото — unsplash.com

За словами представників ДТЕК в Одеській області, часу на відновлення енергооб’єктів у регіоні знадобиться набагато більше, ніж в попередні рази. За попередніми даними, йдеться про 2-3 місяці.

3. Коли ЗСУ відновлять активний контрнаступ — пояснення Резнікова

Олексій Резніков (фото — facebook.com/alex.reznikoff)

За словами очільника Міністерства оборони Олексія Резнікова, Збройні Сили України відновлять активні контрнаступальні дії, коли ґрунт замерзне й стане більш твердим для легшого проходу техніки.

4. У Бельгії взяли під варту віцепрезидентку Європарламенту Єву Кайлі

Єва Кайлі (фото — europarl.europa.eu)

11 грудня у Бельгії, згідно з рішенням суду, взяли під варту чотирьох людей, зокрема віцепрезидентку Європейського парламенту Єву Кайлі, у справі про незаконний лобізм з боку Катару.

5. Україна домовилася з Німеччиною про нову зброю для ЗСУ

Фото — unsplash.com

Український посол у Німеччині Олексій Макєєв офіційно підтвердив, що влада ФРН надала команді президента Володимира Зеленського нові зобов’язання щодо постачання нової зброї для протистояння повномасштабному російському вторгненню.

6. Росія і Захід уже дійшли до стадії конфронтації — Пєсков

Дмитро Пєсков (фото: Kremlin.ru)

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков почав стверджувати, що відносини Росії і Заходу дійшли до стадії конфронтації, і далі жити доведеться в цих умовах.

7. У Путіна можуть з'явитися серйозні проблеми з російськими неонацистами — The Guardian

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Як вдалося дізнатися американським журналістам, неонацистське воєнізоване угруповання, пов’язане з диктатором Володимиром Путіним, попросило своїх членів надати розвідувальні дані про військову діяльність у Латвії, Литві та Естонії. Західні лідери схвильовані тим, що росіяни можуть планувати напад на членів НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?