Головні новини 11 травня: підозра Медведчуку та смертельна стрілянина в Казані
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 11 травня: підозра Медведчуку та смертельна стрілянина в Казані

Головні новини 11 травня: підозра Медведчуку та смертельна стрілянина в Казані
Джерело:  online.ua

11 травня глава ОГП Ірина Венедіктова підписала підозру в держзраді куму Путіна Віктору Медведчуку,  у російській гімназії №175 у Казані 19-річний Ільназ Галявієв застрелив 7 дітей та молоду викладачку, а Володимир Зеленський вирішив готувати Україну до нападу РФ — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

 1. СБУ шукає Медведчука для арешту після підписання йому підозри — генпрокурорка

Віктор Медведчук (фото — з відкритих джерел)

Генпрокурорка Ірина Венедіктова оголосила у вівторок, 11 травня, що підписала підозру двом народним депутатам через кримінальну справу одразу за двома серйозними правопорушеннями.

2. У Росії сталася стрілянина у школі

Фото — wikipedia.org

У російській Казані в одній з місцевих шкіл сталася стрілянина, в результаті якої загинули 7 дітей та одна викладачка.

3. Путін знайшов новий спосіб приховати військові маневри РФ

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

11 травня офіційно стало відомо, що очільник Кремля Володимир Путін вніс в Держдуму законопроєкт про денонсацію Російською Федерацією Договору про відкрите небо — документ мають намір розглянути цього ж дня.

4. Зеленський вирішив готувати Україну до нападу РФ

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

Глава держави Володимир Зеленський звернув увагу на те, що Україна – цивілізована країна, яка не хоче війни. Однак, щоб мати змогу захистити себе, за словами президента, потрібно нарощувати свою потужність.

5. СБУ назвала 5 основних напрямків, звідки може напасти РФ

Фото — ssu.gov.ua

Служба безпеки звертає увагу на те, що напруження біля кордону нашої країни зменшилося, хоча частина російських військ залишилася на місці. За словами глави відомства Івана Баканова, наразі є 5 основних напрямків, звідки може напасти російська армія.

6. Зеленський ухвалив важливе рішення щодо вступу України в НАТО

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

11 травня офіційно стало відомо, що глава держави Володимир Зеленський підписав указ "Про Річну національну програму під егідою Комісії Україна — НАТО на 2021 рік".

7. Це не біткоїн — Ілон Маск назвав криптовалюту, яка захопить світ

Фото — flickr.com

Відомий американський винахідник, засновник SpaceX і глава Tesla Ілон Маск озвучив неочікуваний для всіх прогноз — він заявив, що криптовалюта Dogecoin "захопить світ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?