Головні новини 13 серпня: загострення в Афганістані й погрози Зеленському
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 13 серпня: загострення в Афганістані й погрози Зеленському

Головні новини 13 серпня: загострення в Афганістані й погрози Зеленському
Джерело:  online.ua

13 серпня США і Британія терміново направили військових в Афганістан через стрімке загострення ситуації, Ангела Меркель готується до термінових фінальних переговорів з Володимиром Путіним, а Сергій Аксьонов почав погрожувати Володимиру Зеленському — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. ОБСЄ екстрено попереджає про нові провокації бойовиків на Донбасі

Фото — facebook.com/oscesmm

Місія ОБСЄ терміново попереджає владу України, що зафіксувала порушення у розміщенні техніки проросійських бойовиків на Донбасі.

2. Ми його видамо — Аксьонов публічно пригрозив Зеленському

Сергій Аксьонов (фото — kremlin.ru)

Ватажок російських окупантів в Криму Сергій Аксьонов, який називає себе главою Криму, заявив, що український лідер Володимир Зеленський не отримає політичний притулок на півострові в разі, якщо йому доведеться тікати з України.

3. США і Британія терміново направили військових в Афганістан

Фото — media.defense.gov

Британський уряд офіційно повідомив, що надсилає війська в Афганістан для надання підтримки британським громадянам, які виїжджають з країни на тлі погіршення ситуації з безпекою. Ідентичне рішення також ухвалила влада США.

4. Меркель готується до термінових фінальних переговорів з Путіним

Ангела Меркель (фото — flickr.com)

Німецька канцлерка Ангела Меркель 20 серпня відвідає Росію з офіційним візитом.

5. НАТО екстрено скликає засідання через загострення в Афганістані

Фото — facebook.com/NATO

13 серпня посли НАТО терміново збираються на зустріч з метою обговорення ситуації в Афганістані, яка почала стрімко загострюватися у зв’язку з наступом "Талібану".

6. Грузія дорікнула Україні через тури до Абхазії

Фото — pixabay.com

Посольство Грузії в Україні дорікнуло офіційному Києву за те, що українська компанія "Кулуар поход" організовує туристичні походи до непідконтрольного грузинському уряду регіону Абхазія.

7. Зеленський готується до зустрічі з Ілоном Маском і Тімом Куком

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

Українським журналістам вдалося дізнатися, що президент Володимир Зеленський має намір під час візиту до США зустрітися з американським винахідником та бізнесменом Ілоном Маском та генеральним директором компанії Apple Тімом Куком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?