Головні новини 14 серпня: трагедії в Туреччині та сутички на Банковій
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 14 серпня: трагедії в Туреччині та сутички на Банковій

Головні новини 14 серпня: трагедії в Туреччині та сутички на Банковій
Джерело:  online.ua

14 серпня у Туреччині розбився російський літак, під Офісом президента сталися сутички між правоохоронцями та Національним корпусом, а журналісти дізналися, що Сергій Ребров не очолить збірну України — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Під ОП сталися сутички між правоохоронцями та Нацкорпусом

Фото — скриншот відео

14 серпня у центрі Києва, на Банковій, між представниками "Національного корпусу", які прийшли мітингувати під Офіс президента, та представниками Національної поліції сталися сутички.

2. У Туреччині розбився російський літак

Фото — flickr.com

На півдні Туреччини у провінції Кахраманмараш розбився пожежний літак "Берієв-200", орендований у Росії.

3. Ребров не очолить збірну України — уже відома причина

Сергій Ребров (фото — fcdynamo.kiev.ua)

Українським журналістам вдалося дізнатися, що епопея з призначенням Сергія Реброва головним тренером збірної України закінчилася. Згідно з останніми даними, він залишиться працювати в ОАЕ.

4. У Туреччині різко зросла кількість жертв масштабних повеней

Фото — скриншот відео

В Туреччині різко виросла кількість жертв повеней і селей в причорноморських провінціях країни — станом на 14 серпня вона вже сягнула 40 осіб.

5. У Німеччині назвали розмір пенсії Ангели Меркель — люди приголомшені

Ангела Меркель (фото — flickr.com)

Німецька лідерка Ангела Меркель після того, як залишить посаду канцлерки Німеччини, отримуватиме пенсію приблизно 15 тисяч євро щомісяця — ця інформація шокувала багатьох користувачів мережі.

6. Пандемія коронавірусу: CША озвучили нові звинувачення РФ та Китаю

Фото — pixabay.com

Американська влада публічно звинуватила Росію і Китай у тому, що вони могли поширювати фейки про коронавірус. В США переконані, що саме ці країни підігрівали конспірологічні теорії, пов’язані з пандемією.

7. Готовий стати мером Києва — у Кличка з'явився новий конкурент

Жан Беленюк (фото — facebook.com)

Олімпійський медаліст та народний обранець від "Слуги народу" Жан Беленюк нещодавно повернувся з Токіо до Києва. Він відверто зізнався, що не планує покидати великий спорт, однак також хоче хоче зосередитися на своїй політичній кар’єрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?