Головні новини 14 травня: підозра Семенченку й нові претензії Україні з боку Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 14 травня: підозра Семенченку й нові претензії Україні з боку Путіна

Головні новини 14 травня: підозра Семенченку й нові претензії Україні з боку Путіна
Джерело:  online.ua

14 травня   Семен Семенченко отримав підозру за обстріл будівлі телеканалу “112 Україна”, Володимир Путін озвучив звинувачення владі України, а між Азербайджаном та Вірменією спалахнув новий конфлікт — головні новини дня, що минає.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Семенченку винесли підозру за обстріл телеканалу з гранатомета

Семен Семенченко (фото — відкриті джерела)

Колишній нардеп Семен Семенченко та комбат батальйону “Донбас”, який брав участь у бойових діях на сході України, отримав підозру за обстріл будівлі телеканалу “112 Україна”.

2. Путін звинуватив Україну в перетворення на "антипод Росії"

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Лідер російського режиму Володимир Путін виступив у п’ятницю, 14 травня, зі звинуваченнями у перетворенні України нібито на так званий “антипод Росії”.

3. На Медведчука вдягли електронний браслет через арешт

Віктор Медведчук (фото — facebook.com/MEDVEDCHUKVV)

Народного депутата Віктора Медведчука, якого напередодні за рішенням суду відправили під домашній арешт, контролюють за допомогою використаного електронного браслета.

4. Між Вірменією та Азербайджаном спалахнув новий конфлікт

Нікол Пашинян (фото — kremlin.ru)

14 травня виконуючий обов’язки прем’єр-міністра Вірменії Нікол Пашинян почав стверджувати, що військові Азербайджану два дні тому просунулися вглиб території Вірменії біля озера Севліч у Сюнікській області.

5. РФ розпочала процес ліквідації компанії, через яку Медведчук отримав підозру

Віктор Медведчук (фото — з відкритих джерел)

В Росії стартував процес ліквідації російської компанії "Новые проекты", яка фігурує у підозрі СБУ та ОГП проросійському депутату Віктору Медведчуку.

26. Зеленський пригрозив масовою деолігархізацією на прикладі Медведчука

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

Президент Володимир Зеленський оголосив про фактичне виключення Віктора Медведчука з кола олігархів, які ведуть діяльність в Україні.

7. Ізраїль відкинув пропозицію про перемир’я — ЗМІ

Фото — wikipedia.org

Іноземним журналістам вдалося дізнатися, що влада Ізраїлю відкинула запропоноване Єгиптом довгострокове перемир’я в Секторі Гази до повного завершення своїх військових операцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?