Головні новини 15 листопада: наймасштабніший ракетний удар РФ по Україні та саміт G20
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 15 листопада: наймасштабніший ракетний удар РФ по Україні та саміт G20

Головні новини 15 листопада: наймасштабніший ракетний удар РФ по Україні та саміт G20
Джерело:  online.ua

15 листопада армія РФ випустила по Україні 100 ракет, Володимир Зеленський виступив на саміті G20, а ЗСУ наближаються до Кремінної та Рубіжного на Луганщині — головні новини 15 листопада в Україні та світі.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Росіяни випустили по Україні 100 ракет

Фото — facebook.com/MNS.GOV.UA

15 листопада армія Російської Федерації випустила по Україні близько сотні ракет — країна-агресорка перевищила масований ракетний удар 10 жовтня, коли загарбники спрямували на Україну 84 ракети.

2. Ракетний удар РФ по центру Києва — є загиблий

Фото — скриншот відео

15 листопада над Києвом ППО збила 4 ракети. Згідно з останніми даними, зафіксовано влучання російських ракет у житлові будинки в центрі української столиці, повідомляється про щонайменше одну загиблу людину.

3. Критична ситуація: в ОПУ заявляють про влучання російських ракет у центрі та на півночі України

Фото — відкриті джерела

За словами заступника очільника ОПУ Кирила Тимошенка, після нового масованого удару армії РФ ситуація з енергетичною інфраструктурою в Україні критична. Згідно з останніми даними, країна-агресорка випустила уже сотню ракет лише протягом 15 листопада.

4. Зеленський на G20: звільнення Херсона — переломний момент у війні

Фото — facebook.com/president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський в онлайн-форматі провів виступ на саміті країн-членів Великої двадцятки і назвав звільнення Херсона переломним моментом у війні проти окупаційної армії РФ.

5. Лавров на G20 виправдовував війну РФ проти України та звинуватив Зеленського у відмові від переговорів

Сергій Лавров (фото — Flickr.com)

Керівник МЗС РФ Сергій Лавров, який на саміті G20 представляє РФ замість диктатора та військового злочинця Володимира Путіна, під час власного виступу почав виправдовувати розв’язану Кремлем війну проти України та звинуватив президента Володимира Зеленського у відмові від переговорів.

6. Кремль відмовився визнати резолюцію ООН щодо відшкодування збитків Україні

фото — Flickr.com

Речник кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков цинічно заявив, що РФ відмовляється визнавати резолюцію ООН щодо відшодування збитків Україні, завданих агресією армії РФ.

7. ЗСУ наближаються до Кремінної та Рубіжного на Луганщині

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що на території регіону точаться важкі бої з кремлівською окупаційною армією, однак українські захисники поступово просуваються у напрямку Кремінної та Рубіжного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?